Speltips

Speltips Brown - Ramos

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-14 17:30 Spela här

Speltips Brown - Ramos
Land: Tyskland Liga: ATP Halle
Odds: 1,74 Speltips: 2-0
2016-06-14 17:30 Brown - Ramos 2-0 1,74 Poldan

Albert Ramos är allt annat än en bra grässpelare. Han avskyr att spela på gräs och resultaten blir därefter. Tror egentligen det främst beror på att han har ett inövat rörelsemönster från grusspelet och orkar liksom inte justera därefter.

Han har egentligen inga egenskaper man bör ha som grässpelare: rätt dålig serve, rör sig dåligt, ingen bra slice som han kan luta sig tillbaka på...nej, det är ridå med andra ord.

Men det är klart, spelar man inga grästurneringar blir man ju inte bättre heller. Ramos har spelat nio gräsmatcher sedan 2010 och förlorat åtta av dem och bara tagit tre set på vägen.

Så... Ramos = dålig grässpelare.

Dustin Brown = en riktigt bra grässpelare.

Brown å andra sidan är med all säkerhet topp 40 på gräs. Han vann en challenger i Manchester på gräs för två veckor sedan, men det var väntat att han för eller senare skulle gå på en mina – det blev mot Jordan Thompson.

Men Brown har slagit Hewitt, Nadal och Querrey på gräs. Hans fina serve – och volley passar utmärkt på underlaget. Sen tror jag inte att han behöver chansa lika mycket i returspelet mot Ramos som han behöver göra mot andra spelare.

Lägg till att Brown spelar på hemmaplan, då tar i alla fall jag Brown 2-0 till 1,73 hos Unibet .

Poldan - 13 Juni, 2016, 21:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!