Speltips Brown - Ramos

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-14 17:30
Land: Tyskland
Liga: ATP Halle
Odds: 1,74
Speltips: 2-0
Spela på Speltips Brown - Ramos
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2-0
Albert Ramos är allt annat än en bra grässpelare. Han avskyr att spela på gräs och resultaten blir därefter. Tror egentligen det främst beror på att han har ett inövat rörelsemönster från grusspelet och orkar liksom inte justera därefter.

Han har egentligen inga egenskaper man bör ha som grässpelare: rätt dålig serve, rör sig dåligt, ingen bra slice som han kan luta sig tillbaka på...nej, det är ridå med andra ord.

Men det är klart, spelar man inga grästurneringar blir man ju inte bättre heller. Ramos har spelat nio gräsmatcher sedan 2010 och förlorat åtta av dem och bara tagit tre set på vägen.

Så... Ramos = dålig grässpelare.

Dustin Brown = en riktigt bra grässpelare.

Brown å andra sidan är med all säkerhet topp 40 på gräs. Han vann en challenger i Manchester på gräs för två veckor sedan, men det var väntat att han för eller senare skulle gå på en mina - det blev mot Jordan Thompson.

Men Brown har slagit Hewitt, Nadal och Querrey på gräs. Hans fina serve - och volley passar utmärkt på underlaget. Sen tror jag inte att han behöver chansa lika mycket i returspelet mot Ramos som han behöver göra mot andra spelare.

Lägg till att Brown spelar på hemmaplan, då tar i alla fall jag Brown 2-0 till 1,73 hos Unibet.
Spela på Brown - Ramos hos Unibet
Poldan - 13 Juni 2016 - 21:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: