Provar Struff +5,5 games mot Federer till 1,59 hos Unibet .

Så här gick det för schweizaren i Stuttgart:

Federer bröt Fritz två gånger över tre set.
Federer bröt Florian Mayer en gång över två set.
Federer bröt Dominic Thiem tre gånger över tre set.

Struff har två egenskaper som gör att han borde täcka den här linan. Han har en stenhård serve, men ganska dåligt placement på den. På gräs spelar det dock mindre roll. Det är otroligt svårt att returnera en serve i 190 km/h, oavsett var den hamnar. Men hans forehand är också extremt giftig, särskilt på korta returer. En Struff i form bommar väldigt sällan en kort retur.

Och i form, det får man lov att säga att grabben är. Två raka finaler på CH-touren och vinst mot Baghdatis som är enormt stark på gräs plus ett vunnet set mot Simon som även han är en erkänt vass grässpelare.

Det är Snabbare i Halle under de första dagarna än senare i turneringen. Gräset slits ut ruskigt snabbt på centre courten, men just att de möts så här tidigt för att jag tror att Struff har större chanser att hålla sina servegem.

Sen får man sätta ett litet frågetecken kring Federes returspel. Han var väldigt ofta bortspelad av Taylor Fritz som har en liknande spelstil som Struff, fast bättre. Sen får man nog lägga till hemmafördelen. Struff är mycket bättre på tysk mark än utanför, så det borde höja honom ett par snäpp.

+5,5 games ska han ändå täcka, Jan-Lennard.

This is the stats tab
This is the post tip