Speltips

Speltips Bautista Agut - Querrey

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-14 12:30 Spela här

Speltips Bautista Agut - Querrey
Land: England Liga: ATP Queens
Odds: 2,00 Speltips: Querrey
2016-06-14 12:30 Bautista Agut - Querrey Querrey 2,00 Poldan

Jag är inne på att Sam Querrey slår Roberto Bautista-Agut. För, man ska veta att amerikanen är en ruskigt bra grässpelare. Han var den som var närmast att slå Nicolas Mahut i Hertogenbosch och med tanke på att han inte spenderade mer än 5-6 timmar på banan i Holland + 1 timmes flyg till London bör han vara rätt fräsch ändå. Skulle tro att det snarare är en fördel att han spelat ett par gräsmatcher.

Det här är nämligen spanjorens gräsdebut och visst, han var vunnit en grästurnering för ett par år sedan, men först och främst vill jag påpeka att den enda riktigt duktiga grässpelaren han slog i den turneringen var Nicolas Mahut och dessutom fick han med sig tre tiebrek som annars hade betytt slutet på turneringen.

Men i alla fall, Querrey var ruskigt solid i sina servegem fram till semifinalen där gräset nöttes ut och bollen studsade något högre. Det missgynnas han av, amerikanen. Men så här i första omgången ska det gå tillräckligt fort för att han ska vara favorit till att slå Bautista Agut.

Grässäsongen är knappast spanjorens time to shine. Han har inte alls samma erfarenhet som Querrey på underlaget och med tanke på formen...det ska vara fördel Querrey här. Räknar med att betyligt fler bollar kommer i spel i spanjorens servegem och att det tillslut betalar av sig.

2,00 finns hos bet635

Poldan - 14 Juni, 2016, 10:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!