Slovakien Asian 0, det vill säga insatsen tillbaka om laget endast löser ett kryss. Vilket jag efter den första omgången i den här gruppen känner mig klart trygg med.

Nu trodde jag förvisso att Slovakien skulle lösa minst en poäng mot Wales och att England skulle manövrerat ut Ryssland över 90 minuter, men det gick ju som det gick, av olika anledningar.
För att börja med Ryssland så tyckte jag att det syntes klart och tydligt att de saknar Alan Dzagoev och Igor Denisov. Vilket inte är speciellt konstigt då det är två vansinnigt bra fotbollsspelare och herrar som förbundskaptenen Leonid Slutsky omöjligen kan ersätta på ett hyggligt sätt.
Att inte England avgjorde den där matchen innan Ryssland tilläts kvittera var inta bara onödigt, utan rejält orättvist.
Lallana gånger två, Kane och Ronney, alla hade de sina lägen. Men skärpan i straffområdet allt för vek.
Men de visade ändå att det inte är några som helst bekymmer att skapa målchanser mot det här klart begränsade Ryssland bara du låter boll och ben rulla i ett hyggligt tempo.
Framåt skapade de väl inte heller mer än några halvchanser och målet får ju klassas som ... ja, jag vet inte. En halvtavla av Joe Hart, va?

Slovakien i sin tur hade inga marginaler med sig alls i premiären mot Wales.
Precis i inledningen av matchen så hade Marek HamÅ¡à­k en hysterisk chans men räddades på mållinjen av Ben Davies. Ett läge han gör mål på 9 av 10 ggr.
När sedan nästa målvaktstavla (man älskar inte målvakter som inte har sitt eget hörn på frisparkar) i den här gruppen uppdagades så var det 1-0 till Wales.
Att Slovakien inte lyckades vända och vinna matchen efter den andra halvleken man visade upp anser jag faktiskt var klart orättvist.
Kommer de ut nu mot Ryssland och spelar lika fin fotboll som de sista 45 mot Wales, då har de klar vinstchans.

Vi får alltså hela 2,30 på ett Slovakien med insatsen tillbaka om det blir oavgjort, och som sagt, av det jag sett under den första omgången så är jag väldigt trygg i det spelet.
Kan ärligt talat inte förstå hur Ryssland kan ha blivit så stora favoriter som de nu blivit ...