Speltips Rumänien vs Schweiz

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-15 18:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 1.71
Speltips: 2 (dnb)
Spela på Speltips Rumänien vs Schweiz
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2 (dnb)
Schweiz dnb mot Rumänien tycker jag går att spela. Samma sak som +0, eller insatsen tillbaka vid oavgjort.

Oddset på Schweiz har gått upp rejält senaste dagarna. Tycker inte det är motiverat med såhär högt odds med livlinan att insatsen återbetalas på krysset.

1 Frankrike 1 1 0 0 2-1 3
2 Schweiz 1 1 0 0 1-0 3
3 Rumänien 1 0 0 1 1-2 0
4 Albanien 1 0 0 1 0-1 0

Rumänien imponerade i premiären mot Frankrike. Spelade tajt defensivt och skapade faktiskt en del chanser, även om fransmännens seger totalt sett var rättvis. Lite annorlunda läge nu i och med att det till slut blev förlust där - man bör helst vinna för att leva vidare. Blir säkerligen skillnad på hur laget agerar och reagerar på olika scenarion i matchen. Känslan är att matchbilden mot Frankrike blev relativt tacksam. Hemmanationen gick in i matchen med allt att förlora medan Rumänien hade allt att vinna. Den tidiga chansen chockade hemmalaget som kändes semi-paralyserade och spända. Hursomhelst, hedersamma förluster där matchvinnarmålet kommer med ett par minuter kvar att spela är jobbiga.

Schweiz imponerade å sin sida inte fullt mot Albanien. Trots tidigt ledningsmål och rött kort på motståndarna lyckades man inte döda matchen helt. Ett decimerat Albanien tilläts faktiskt skapa en del lägen. Inte omöjligt att detta berodde på att Schweiz slappnade av en del - inte helt ovanligt att det blir så vid ledning och numerärt överläge.

Tycker dock att schweizarna har den starkare truppen här. Fler spelare på en högre nivå i klubblag och fler tänkbara matchvinnare. Även om premiären lämnade en del att önska rent prestationsmässigt blev det trots allt seger, vilket borde påverka anspänningen kring den här matchen en del. Kryss är ingen katastrof, även om en seger såklart är att föredra.

Tänkbara elvor:

Switzerland: Sommer; Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodrà­guez; Behrami, Džemaili, Xhaka; Shaqiri, Seferović, Mehmedi.

Romania: TătăruÈ™anu; Săpunaru, ChiricheÈ™, Grigore, RaÈ›; Pintilii, Hoban; Torje, Stanciu, Stancu; KeÈ™erü.

Har svårt att se Rumänien vinna här. Schweiz är rätt så rutinerade och passar förmodligen bäst mot motstånd där de själva får lite ytor att ställa om på. Tror matchbilden med ett Rumänien som måste blotta sig lite mer kommer passa bra.

Uddamålsvinst igen?
Spela på Rumänien vs Schweiz hos Unibet
Spela nu
Polsater - 15 Juni 2016 - 00:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: