Speltips

Speltips Houston Astros @ St Louis Cardinals

Sport: Baseball Spelstopp: 2016-06-16 01:00 Spela här

Speltips Houston Astros @ St Louis Cardinals
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.84 Speltips: St Louis to win
2016-06-16 01:00 Houston Astros @ St Louis Cardinals St Louis to win 1.84 MrBaseball

Vid en första anblick ser matchningen av pitchers jämn ut här men det stämmer inte alls.

Collin McHugh (Astros) är ingen dålig kastare men allt som oftast blir han ganska lätt att träffa och då skjuter antal runs i höjden. Jag följde Houston mycket noga förra säsongen och hade även vräkt slutvinnare på dom till 101 ggr degen. De förlorade kvarten med 3-2 i bäst av fem mot slutvinnarna Kansas efter att ha haft 2-1 i matcher och ledning med 6-2 på hemmaplan ända till åttonde inningen... Kansas vände på matchserien och vann sen semifinal och final plättlätt. Surt!

I år är Houstons stomme intakt men man har inte riktigt lyckats få full snurr på offensiven. Detta i kombination med att förstepitchern Dallas Keuchel varit klen har gjort att Houston känns minst sagt osäkra. Laget brukar sluta upp bra kring McHugh, så även när han släpper många runs så gör laget en del framåt också.

Adam Wainwright (Cardinals) ska egentligen vara en stjärna bland stjärnorna i MLB men hade en del bekymmer i inledningen då han var 0-3 på de tre första matcherna. Nu är han 5-1 på de sex senaste och det har sett betydligt bättre ut, framförallt med hans curveball som är rappare och säkrare. Senast strikade han ut nio spelare mot Cincinatti och släppte två runs på två hits.

St Louis har underpresterat hittills men brukar hitta en väg till slutspelet och med nattens matchning ska de vara klara favoriter. Jag kan inte tänka mig att de förlorar back to back mot Houston över två matcher på hemmaplan. Nä den här matchen vinner de och odds från 1.65 är helt OK i mitt tycke. När vi nu får hela 1.84 så trycker jag lite extra.

Insats 4/5 units.

Let's play ball!

MrBaseball - 15 Juni, 2016, 19:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!