Speltips

Speltips Isner - Muller

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-16 13:45 Spela här

Speltips Isner - Muller
Land: England Liga: ATP Queens
Odds: 1,67 Speltips: Isner
2016-06-16 13:45 Isner - Muller Isner 1,67 Poldan

Känner mig rätt bekväm med att John Isner slår Gilles Muller i London idag. Han känns liksom lite tyngre än Muller och även om det med säkerhet blir ett eller annat tiebreak, jag tror ändå att Isner vinner med ett breaks marginal.

Såg Mullers final mot Mahut och där var han verkligen blek som ett spöke. Det var ren och skär envägstrafik. Sen tror jag också att Isner är hungrigare än Muller här. Som sagt, Muller kommer från en final i Hertogenbosch i måndags medan Isner – som av många betecknas som en grässpecialist – vilat upp sig efter Roland Garros.

Det enda som kan skilja dem åt är ett servegem med ett eller två dubbelfel och ett gäng andraservar. Jag tror att det är troligare att det inträffar för Muller än för Isner. Men amerikanen har också rätt skön statistik i ryggen:

3-1 i matcher mot Muller.
4-3 i tiebreak mot Muller.
30-6 i tiebreak på gräs sedan 2011.

Man ska veta också att Isner förmodligen är bäst i världen under pressure points och det är definitivt inte Muller.

Finns till 1,80 hos WilliamHill, men den kommer att försvinna inom kort. Därefter är det Bwin till 1,67 som funkar. Det känns lite för troligt att Isner tar det här. Han är det bättre grässpelare och borde vara mer motiverad.

Poldan - 16 Juni, 2016, 00:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!