Speltips

Speltips Italien-Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-17 15:00 Spela här

Speltips Italien-Sverige
Land: Europa Liga: EM 2016
Odds: 2,025 Speltips: 1
2016-06-17 15:00 Italien-Sverige 1 2,025 Rekoj

Sverige tar sig an Italien, i en viktig match, framförallt för Sverige. Vinst är kanske inte ett måste för att gå vidare, med tanke på förutsättningarna i årets EM – 4 av 6 treor går vidare.
Men kryss är inte mycket värt, så tror man går all in för 3 poäng, om ni förstår vad jag menar. För blir det inte vinst här, då måste man ha 3 poäng mot Belgien, och det tror jag inte heller man kommer att klara av.

Sveriges första match, var bedrövlig! Man klarade inte av Irlands långa bollar, men å andra sidan – hade man klarat av kortpass från Irland? Tror inte det. Vi kändes inte heta, vi verkade inte riktigt vara där. 1-1 mot Irland var som en vinst, om man tänker på chanser, spel osv. Inget skott på mål, inte ett enda, utan målet var ett självmål, dock efter ett fint anfall och fina intentioner från Guidetti, Zlatan och kompani.

Nu ska man ta sig an Italien, som gjorde en finfin match mot Belgien. Okej, man kanske inte ägde spelet, men man gjorde som Italien brukar göra, och som de är duktiga på: Man kontrollerade det andra laget, i detta fall Belgien.
Belgien tilläts ha boll, tilläts rulla runt. Tyvärr för Belgiens del, så var det för långsamt, det tog för lång tid att föra över bollen från en långsida till en annan. Och detta tog det så kompakta, fina Italien väl vara på.
På förhand tänkte jag att Italien, där kan vi vinna. De har ingen Pirlo längre, de har ingen Maldini, de har ingen Del Piero. Faktum är att jag ska erkänna nu i efterhand, jag har fan ingen koll på Serie A längre. Italien har spelare som De Rossi på mitten, de har en Pelle som gör allt så perfekt i den rollen han har. De har Giaccherini, Candreva och framför allt, de har en försvarslinje med 4 juventuslirare, Buffon, Barzagli, Bonucci och Chiellini.
På bänken har de sparkapital med El Shaarawy, Zaza, Motta med flera. Lite yngre blandat med äldre, perfekt mix.

Min slutsats blir efter denna text, tyvärr, att Sverige kommer att kamma hem 0 poäng. Vi har tyvärr bara en spelare i världsklass, och det räcker inte i ett EM. Inte med spelare från Köpenhamn, Basel, Malmö FF runt omkring sig. Det som dock skulle tala emot, är att Sverige gör en sån där Tysklandinsats, där man gör en finfin halvlek och att det räcker till vinst. Men nee, jag tror inte det.

Troliga elvor:

Sverige:
Isaksson
Lindelöf Nilsson – Johansson – Granqvist – Olsson
Larsson - Ekdal – Källström – Forsberg
Guidetti - Zlatan

Italien:
Buffon
Barzagli – Bonucci – Chiellini
Candreva – Parolo – De Rossi – Giaccherini – De Sciglio
Eder - Pelle

Mitt spel: Italien – Sverige 1 till fina 2.025 (höjt från 1,83, Rekatochklart admin har ändrat till dagsaktuellt odds) hos bet365 .

Det bästa med om spelet inte går in, är att Sverige tar poäng, så då får vi ut något positivt av detta.

Rekoj - 16 Juni, 2016, 09:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!