Bekräftade startelvor:

Italien: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Candreva, Parolo, De Rossi, Giaccherini, Florenzi, Pelle, Eder

Sverige: Isaksson, Lindelöf, Johansson, Granqvist, Olsson, Larsson, Ekdal, Källström, Forsberg, Guidetti, Zlatan

Gruppledande Italien tar emot Sverige i staden som namngav Nicky Romeros sköna dänga från 2012, Toulouse.

Italien vann övertygande mot ett håglöst Belgien i första matchen. Hade väl inte supermånga chanser framåt men tog till vara på sina chanser och såg stabila ut bakåt och jo gubben i målet, Gianluigi Buffon håller fortfarande världsklass. Den sk trebackslinjen är tillsammans nästa 100 år och har över 200 landskamper om inte tillsammans så i alla fall om man räknar ihop deras matcher för Italien.

Mittfältet har om man ska vara ärlig, inga lirare men det är ett hårt arbetande gäng som visade att de krigar och vinner bollar. Kommer med all sannolikhet att vinna mitt-
fältskampen mot tröge Källström & Ekdal (alt Lewicki).

Framåt är Pellé duktig och kommer skapa mycket om han nu spelar. Har lite känning men bör kunna starta. Får se vem han får bredvid sig. Eder var rätt osynlig mot Belgien och ser hellre Ciro Immobile ta platsen.

Sverige öppnade svagt mot Irland och såg svajigt ut bakåt.
Framåt hände inte mycket och firma Berg / Ibrahimovic var inte bra. Troligen kommer John Guidetti ta plats bredvid Zlatan i denna match.

Mittfältet såg ruggit svagt ut och Lewicki såg tagen ut av stundens allvar. Källström ser ut att ha tappat tempo i Schweiz. Ekdal kommer säkert in från start och då blir det än mer press defensivt på Källström, eftersom Ekdal förväntas bidra framåt.

Tycker det är en försvagning att Mikael Lustig saknas pga skada. Innebär att Lindelöf skickas ut på kanten och Erik Johansson kommer in bredvid Granqvist i mitten. Lindelöf känns säkrare med bollen och ger inte bort något gratis.
Johansson lite sämre med boll och rensar hellre än försöker spela sig ur situationer.

Nu till spelet för dagen. Italien över 5,5 hörnor hos Unibet som ligger klart högst med 1,85 när övriga bolag ligger runt 1,66.

Italien spelar 5-3-2 eller 3-5-2 om man så vill. Candreva tar hand om ena kanten och Darmian den andra. Kommer ofta fram och till inlägg båda dessa herrar och både Olsson och Lindelöf lär få jobba och täcka inlägg för glatta livet. De bollar som tar sig förbi dessa ytterbackar kommer Granqvist och framför allt Johansson att nicka bort. Alla bollar kommer så klart inte gå ut i planen utan över linjen till hörnor. Isaksson i målet har mycket rutin och vet att det är bättre med hörnor än returer in i plan.

Italiens senaste hörnor i matcher:

Belgien - Italien 8-6
Italien - Finland 12-3
Italien - Skottland 4-1
Tyskland - Italien 3-2
Italien - Spanien 7-3
Italien - Rumänien 7-2

Sveriges senaste hörnor i matcher:

Irland - Sverige 5-5
Sverige - Wales 8-3
Sverige - Tjeckien 2-6
Turkiet - Sverige 6-5
Finland - Sverige 1-8
Sverige - Estland 9-2

Tycker att Italien bör klara av sex hörnor under 90 minuter.

This is the stats tab
This is the post tip