Speltips Essviks AIF v Östavalls IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-21 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 Medelpad
Odds: 1,85
Speltips: 2
Spela på Speltips Essviks AIF v Östavalls IF
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Östavall sätter sig idag i bilarna för en ganska lång resa till Essvik. Man ska där möta ett lag som gått oväntat bra i serien och som ligger på samma poäng som dom själva.

Östavall kommer senast från en 8-0 Victoria mot Alnö IF, där Alnö förvisso fick en man utvisad efter 1 minut, men ändock ett styrkebesked. Den oerhört duktige forwarden från Ukraina Yaroslav Voloshin gjorde endast sex mål i matchen och toppar skytteligan med 15 gjorda mål efter åtta omgångar.
Östavall känns som det enda verkliga hotet mot Svartviks IF som leder serien och som på förhand snackats upp ordentligt, med rätta ska tilläggas, då dom har en riktigt stark trupp.

Essvik har som tidigare nämnt startat serien oerhört imponerande, något förvånande måste jag säga efter att ha sett dom tidigt i serien mot Svartvik där dom var helt utrullade. Det var inte många som trodde att dom skulle skugga sina grannar från Svartvik åtta matcher in i serien och man kommer närmast från en 5-0 seger mot Sidsjö-Böle. Ett Böle som tagit en poäng på åtta omgångar. Matchen innan vann man knappt mot Fränsta som ligger på fyra poäng efter åtta matcher och man har inte riktigt ställts på prov ordentligt, något man i sanning kommer att göra idag.

Även om Essvik startat på ett imponerande sätt så har man ett hopkok av spelare som inte ska vara med i toppen, och någonstans måste det ta slut och det kommer det att göra idag.
Östavall är för bra och måste dessutom vinna för att haka på i den toppstrid dom är ämnade att vara i.

1.85 på Östavall spelas alla dagar i veckan.
Spela på Essviks AIF v Östavalls IF hos Nordicbet
holms - 21 Juni 2016 - 10:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: