Speltips

Speltips Laholm-Assyriska BK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-23 19:00 Spela här

Speltips Laholm-Assyriska BK
Land: Sverige Liga: Div2 Västra Götaland
Odds: 1.83 Speltips: 2
2016-06-23 19:00 Laholm-Assyriska BK 2 1.83 Robiiin

Går ifrån EM-spelen för att stanna till i vår bonnfotboll.

Laholm som ligger sist i tabellen med endast 1 seger och 6 poäng på kontot efter 12 omgångar. Det ser inte ljust ut för Laholm och tror man kan räkna med att man spelar division 3-fotboll nästa säsong.

Men det är inte Laholm som är huvudsaken till varför jag spelar Assyriska. Assyriska har fått igång sitt spel i dom sista matcherna och man har tagit tunga poäng på slutet. Men har startat ett samarbete med GAIS, vilket gör att man kan flytta spelare från dag till dag mellan klubbarna. Man fick direkt låna Simon Guli och han har startat dom senaste matcherna. Efter 12 omgångar har man skrapat ihop 18 poäng vilket inte är något man höjer på ögonbrynen för. Det är dock mer anmärkningsvärt att man tagit 9 poäng dom tre senaste. Dom har vunnit borta mot mittenlaget Torslanda med 6-0. Man vann med 3-2 mot Höganäs. Senast så chockade man Lindome när man vann mot serietvåan med 3-0 på bortaplan.

Är ganska säker på att man kommer avsluta den andra delen bättre än första och man kommer klättra i tabellen. Man hade inför säsongen och har fortfarande höga förväntningar på sig som man inte riktigt nått upp till men med 3 raka vinster så tror jag man skall kunna hämta 3 pinnar på Glänninge Park.

Jag trodde inte vi skulle få några 1.83 på bortalaget och jag spelar raka tvåan.

Assyriska vinst @1.83 6/7u

Robiiin - 22 Juni, 2016, 22:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!