Island hyllas av allt och alla.
Och visst är det coolt att lille-plutt-landet med plötsligt folklige Lasse Lagerbäck har tagit två poäng på två matcher.
Men spelet!
Allvarligt hur har spelet egentligen sett ut?
I min värld två hemska matcher där Island har krigat till sig två poäng:

Portugal-Island 1-1
19-3 i avslut till Portugal. 11-2 i hörnor och 72-28 i boll%.

Island-Ungern 1-1
Island skulle säkra avancemanget genom slå Ungern. Hur det gick, Island var blekt och tappade rättvist 1-0. Målet på straff, jävligt tveksam sådan.
Statistiken visar fördel Ungern: 11-6 i skott, 5-3 i hörnor och 67-33 i boll%.

Så håll gärna på Island men kom för fan inte och säg att laget spelar en rolig fotboll. Det här är Nordirland light. Med lite mer stolpe-in.

Sedan håller jag med en tumme för Island, men detta är betting och då har jag 0 känslor. Polletterna måste in som chef holms förr ofta sa.

Österrike har heller inte övertygat, snanare varit en besvikelse efter sett mycket bra ut i EM-kvalet. Började med att chockförlora med 2-0 mot Ungern och krigade sedan till sig turligt 0-0 mot Portugal.

Ungernförlusten var dock lite oturlig, och man var minst lika bra spelmässigt. Fick bland annat ett rött kort på sig. Att man är sämre än Porugal är i sak helt väntat. Men man visade ändå moral och tog den poängen som krävdes för att hoppet ska leva i kväll.

Jag anser att Österrike är ett så mycket bättre lag och att man nu släpper på alla spärrar mot ett Island som är smånöjt trots att man faktiskt bara tagit 2 poäng.

Österrike måste gå för tre poäng, annars är laget utslaget, så det är full fart framåt som gäller för Alaba, Arnautovic och Janko.
Nytt är att mittbacken Dragovic är tillbaka från avstängning.

Jag tycker att 2,20 för Österrike är klart spelvärt mot ett Island som kan vara slutkört nu efter knappt fått röra bollen i det här mästerskapet... Spelet hämtas hos bet365 .

1 Ungern 2 1 1 0 3-1 4
2 Island 2 0 2 0 2-2 2
---
3 Portugal 2 0 2 0 1-1 2
---
4 Österrike 2 0 1 1 0-2 1

Troliga startelvor:
Island: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason, Berg Gudmundsson, Gunnarsson, Sigurdsson, Bjarnason, Sightorsson, Bodvarsson

Österrike: Almer, Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs, Baumgartlinger, Alaba, Sabitzer, Junuzovic, Arnautovic, Janko


Mina spel: Island-Österrike 2. Odds: 2,20. Bolag: bet365 . 2/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip