Dags för sista dagen i gruppspelet. Hittar mitt bästa spel i Ungern - Portugal.
Ungrarna står på 4 poäng efter 2 matcher vilket innebär att man är så gott som klara för slutspel. Vid oavgjort säkrar man av allt att döma 1a plats i gruppen så den enda matchplanen jag kan tänka mig är att man stänger ner och går för 0-0.

Tycker dock att försvarsspelet inte imponerat hittills, både Island och framförallt Österrike tog sig igenom ett flertal gånger och borde definitivt hängt ett par kassar. Portugal imponerar spelmässigt men lyckas inte få in bolluslingen i nätet.

Tror starkt på att det släpper ikväll och får man bara in 1an så tror jag att det kan rulla på, särskilt som ungrarna då kanske måste gå lite mer framåt. Kan verkligen inte se på världskartan att Ungern ska ta poäng här mot ett Portugal som är piskade att vinna för att ens ta sig vidare från den här gruppen som man inför EM trodde skulle vara den lättaste.

Mitt spel är iallafall Portugal -1 asian hcp, vilket innebär insatsen tillbaka vid uddamå[email protected]

Troliga startelvor:

Portugal: Rui Patrà­cio; Vieirinha, Ricardo Carvalho, Pepe, Eliseu; William Carvalho, Joà£o Moutinho, Renato Sanches; Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo, Nani.

Ungern: Király; Lang, Guzmics, Juhász, Kádár; Nagy, Gera; Dzsudzsák, Kleinheisler, Lovrencsics; Szalai.

1 Ungern 2 1 1 0 3-1 4
2 Island 2 0 2 0 2-2 2
---
3 Portugal 2 0 2 0 1-1 2
---
4 Österrike 2 0 1 1 0-2 1

This is the stats tab
This is the post tip