Speltips

Speltips Bemelmans - Brands

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-24 13:45 Spela här

Speltips Bemelmans - Brands
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,83 Speltips: Över 40,5
2016-06-24 13:45 Bemelmans - Brands Över 40,5 1,83 Poldan

Provar överspelet mellan Bemelmans och Daniel Brands. Båda har spelstilar som passar på gräs och det här är två aggressiva powerspelare som båda kommer ha väldigt hög holdprocent.

Det kommer krävas fyra set för att spelet ska sitta, men om vi nu får minst fyra set så är jag säker på att linan på 40,5 games ryker. Räkar med absolut minst ett tiebreak.

Man kan tycka att Brands ska vara bra på gräs. Han är bra på att hålla sin serve på gräs, men han bryter väsentligt mycket mindre på det här underlaget. Kommer ihåg när han spelade fyra set utan servegenombrott mot Gimeno-Traver på gräs för några år sedan. Dessutom fick han inte ens hål på Ramanathan i förra omgången och det är enormt svagt (även om han vann i raka set).

De är ju ungefär lika gamla, Brands och Bemelmans, och har stött på varandra ett par gånger genom året. 4-3 till tysken i matcher, men vad som är anmärkningsvärt är att de spelat åtta tiebreak på sju matcher mot varandra och överlinan, som normalt ligger på 22,5, har rykt i 5 av 7 sju matcher. I de andra två matcherna har det blivit 22 games.

Den här är alltså kvalfinal till Wimbledon och matcherna spelas över fem set så vi behöver med andra ord minst fyra set. I deras tidigare möten har fyra av sju matcher gått till skiljeset och lägg till att vi nu har ytterligare ett set på oss. Ja, då ligger vi bra till.

Spelet finns till 1,83 hos bet365 som är marknadshögst.

Poldan - 23 Juni, 2016, 22:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!