Vill man dubbla sin kassa plus lite till inför kvällens EM - matcher så har jag en fantastisk dubbel att erbjuda.

Jag har följt alla matcher i både Nottingham och Eastbourne. Och har bra koll på dagens 2 finaler.

Om vi börjar med Johnson. Killen spelar fantastisk bra tennis och har en bra form med en bra serve. Lägg till att han har vunnit otroligt många psykologiska matcher dom 2 senaste och ser bara ut att bli starkare och starkare. Hans första final i Nottingham och jag är övertygad om att Cuevas inte kommer ha en minsta chans i hans serve.

Alla tennis spelare får en dipp målgång under en match, det är oundvikligt. Det som händer är att man inte bryr sig om poängen eller har samma fokus. De kan hålla i ett game, ett halvt eller i några. Johnson visar att han snabbt tar sig ur dippen vilket gör att han inte förlorar matcherna.

Cuevas då. Vilken fantastisk prestation killen har gjort. Han har varit grov underdog i varenda match. Mot baghdatis räddade han matchboll i avgörande set och kom ur segrande. Mot muller var han totalt utspelad i första set där han inte hade en enda breakboll och förlorade första set ganska enkelt. Enda fram till till 6-6 i andra set såg muller oslagbar ut men sen så kom den så kallade dippen.

Muller förlora tiebreak och blev bruten ganska omgående i 3e och sedan var det GSM Cuevas.
Innan den här turneringen så hade Cuevas vunnit TVÅ gräs matcher i HELA SITT LIV. Då förstår ni vilken prestation han har gjort hittills. Men tyvärr jag ger han en väldigt liten chans att slå Johnson idag och 1,50 är taget alla dagar i veckan!!

Pliskova är en bättre spelare än cilbulkova och i semifinalen visade båda 2 starka psyken och vann sina respektive matcher. Pliskova har ett riktigt rappt och tungt slag hon kommer föra matchen och kommer få många chanser i att bryta cibulkova.

Cibulkova är ostabil och gör för många misstag men kan samtliga slå grymma vinnare. Cilbulkova har en tendens att dra nytta sv spelare som inte är psykiskt starka. Men då är pliskova helt fel spelare som slog konte i semifinalen som verkligen hade imponerat.

Grabbar jag går in riktigt tungt på den här dubbeln och jag hoppas vi får jobba in dom tillsammans på
Planket. OBS MATCHSTART NU 14:30!

10/10 units lycka till vid rygg



EDITERAD 2016-06-25 14.32:53

EDITERAD 2016-06-25 14.33:11

This is the stats tab
This is the post tip