Speltips Copil-Pouille

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-28 16:00
Land: england
Liga: wimbledon
Odds: 2.10
Speltips: pouille
Spela på Speltips Copil-Pouille
Börja spela här
Spela på pouille
Jag fattar inte riktigt varför Copil har blivit favorit här han har gjort det bra i challenger på gräs här innan Wimbledon mot sämre motstånd och har lyckats kvala in här men det är mest challenger touren han spelar på och det säger ju en hel del om hans kapacitet.

Pouille har ju börjat komma fram som en av Frankrikes nya spelare under året tillsammans med bland annat Herbert och har presterat bra under större delar av året både på hardcourt och grus bland annat en fjärde omgång i masters i Miami, semfinal i masters i Rom och har ju även en final i Bukarest där han föll mot Verdasco. Tycker Pouille har ett ganska bra spel i sig, bra serve och ett aggresivt spel från baslinjen som räcker en bra bit.
Pouille har väl inte haft den bästa uppladdningen med två raka förluster på gräs men han gjorde det ändå ok i en tresetare mot Nishikori senast och skulle gissa på att han kommer med en annan inställning här när det gäller en grandslam match.

Som jag ser det ska Pouille va favorit här och inte Copil fransmannen har ju presterat bra hela året medan Copil spelar 90 procent av sina matcher på challenger touren han har ju spelat ganska bra på gräs med bland annat en final i Surbition på challenger nivå här innan Wimbledon men motståndet va inte det bästa där.
Det skiljer 144 plats på rankingen och jag tror det kommer att visa sig idag
Spela på Copil-Pouille hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 28 Juni 2016 - 11:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: