Speltips

Speltips Del Potro-Wawrinka

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-07-01 13:00 Spela här

Speltips Del Potro-Wawrinka
Land: england Liga: wimbledon
Odds: 1.65 Speltips: wawrinka
2016-07-01 13:00 Del Potro-Wawrinka wawrinka 1.65 DENNISS

Det började bra med två spel in i första omgången på Isner - 1.5 set och Pouille jag tror Wawrinka har en bra chans mot Del Potro.

Del Potro har ju kommit tillbaka bra efter sin comeback i år han har haft stora skadeproblem de senaste åren och har ju varit borta länge han har däremot spelat bra tennis i år och är 11-7 i matcher i år han har ju bland annat tagit sig till semfinal på gräs i stuttgart i år så det är inga tvivel om att han klarar underlaget.

Wawrinka hade efter en bra inledning av året en ganska tung period innan franska öppna där han vakna till liv igen och spelade bra tennis och tog sig till semifinal ett stort steg framåt jämfört med vad han presterat tidigare på grussäsongen.

Del Potro är ju en före detta grand slam vinnare och har ett stort spel i sig men jag måste ändå hålla Wawrinka som rätt stor favorit han har ju varit en etablerad topp 10 spelare ett bra tag nu och presterar bra resultat under längre perioder han har ju även ett mycket stort spel i sig hans problem är väl att han kan va ojämn ibland.
Som jag ser det är Del Potro en farlig motståndare men jag tycker Wawrinka såg riktigt bra ut i första omgången mot Fritz och verkar ha hittat formen , jag tror inte en femsets match gynnar Del Potro som även om han kommit tillbaka inte är hundraprocentig fysiskt och skulle det gå över 4 set tror jag inte han är gynnad av det.
Det här kommer inte bli enkelt men Wawrinka har visat stigande form på slutet och när han spelar nära sin högsta nivå är han mycket svårslagen har ju även ett bra vapen i sin serve som är svårbruten.
Jag gissar på 3-1 eller 3-2 i set till Wawrinka.

DENNISS - 30 Juni, 2016, 13:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!