Klipper ett överspel i kvällens kvartsfinal mellan Wales och Belgien. Goal line Ö2 finns runt 1.85.
Stora problem i Belgiens backlinje, Vermaelen och Vertonghen missar kvällens match.

Många ser detta EM som ett mästerskap där defensiven och försiktigheten står i fokus. Lagen lägger mer tyngd bakåt och teorin ¨försvara och göra mål¨ väger lite väl mycket åt bara ena hållet.

Wales självförtroende har dock bara ökat och ökat sedan turneringens start. Laget öppnade med att slå Slovakien i öppningsmatchen, som också kallades nyckelmatchen för walesarna. Nu står laget med tre vinster och en förlust, förlusten kom mot England i en tajt match. 7-3 i målskillnad i mästerskapet såhär långt.

Belgien fortsätter rulla efter nederlaget i första gruppspelsmatchen mot Italien, där laget förlorade med 0-2. Sedan dess har Wilmots mannar ökat tempot och tre raka segrar, mot Irland, Sverige och Ungern. 8-2 i målskillnad i mästerskapet såhär långt.

Hazard har visat storformen och tror mycket på honom ikväll, gör Belgien 0-1 så måste Wales gå framåt och öppna upp sig. Då kan det rinna rejält i mål för Belgien.

Lägen i lagen:

Thomas Vermaelen missar matchen i och med hans andra gula kort i vinsten mot Ungern. Oklart vem som tar hans plats.
Hazard sa igår att han är fit efter träningen.
Även Jan Vertonghen missar matchen och tyvärr resten av EM.

Wales får klara sig utan sin försvarare Williams, från klubblaget Swansea.

Tror Wales och Bale kan få bra med chanser i anfallen ikväll, i och med Belgiens försvarstapp. Det som skrämmer är att Belgien troligtvis kommer hålla enormt mycket boll, men chanserna bör komma för Wales.

Jag spelar över 2 mål Goal Line till 1.85 hos bet365 , med 3/5 units. Vilket innebär pengarna tillbaka på exakt två mål.

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip