Speltips Vesely - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-07-04 15:30
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 1,90
Speltips: Vesely +5,5
Spela på Speltips Vesely - Berdych
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Vesely +5,5
Vesely är ruskigt bra just nu. I total toppform. Fick in fina polletter på hans match mot Sousa och jag tror att han kommer fortsätta på inslagen väg.

Har han bara blivit breakad en gång på ca 45 servegem... nu snackar vi Isner-klass på riktigt. Så här solid i egen serve är det sällan man ser honom. Han har dessutom en tendens att höja sig ytterligare ett snäpp mot bättre motstånd.

Berdych har dock en större tyngd i sitt spel, men har varit lite svagig - inte bara på gräset utan nästan under hela året. Bortsett från succéåret 2010 har han varit rätt blek på gräs och sedan 2012 har faktiskt tappat set i 12 av 16 matcher i Wimbledon. Det är ganska mycket för en stabil topp 10-spelare.

Sen ska man också veta att Vesely aldrig förlorat en match i huvudturneringen i raka set (totalt åtta matcher) och att i dagsläget är han betydligt bättre på gräs än vad han varit tidigare år. Faktum är att han täckt sin hcp-lina i sju av nio matcher den här grässäsongen och det är som sagt ett gott tecken på att han är underskattad.

Egentligen tycker jag att Vesely gör preics allt så bra som han kan just nu: Servar på sin högstanivå, forehanden är grym, returerna är bra. Så länge han inte klappar igenom totalt så tror jag att han täcker linan på +5,5 games till 1,90 hos Unibet.
Spela på Vesely - Berdych hos Unibet
Poldan - 4 Juli 2016 - 00:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: