Albot - Seppi
Spel: Seppi
Odds: 1.80 @ William Hill
Insats: 4/5
Turnering: Miami
Spelstopp: 17.30

Albot kvalade in i turneringen genom att slå Ymer & Stakhovsky. Bättre lottning kunde han knappast bett om. Moldaven hör egentligen inte hemma i en sån här turnering. Är en stabil challengerspelare absolut, men brukar få det tufft när motståndet blir starkare. Är dessutom klart bättre på grus än hardcourt.

Seppi har haft ett lite svajigt år än så länge där han exempelvis har förlorat mot Hanfman och slagit Kyrgios, för att visa kontrasterna. Spelar fruktansvärt fult, men är jävligt effektiv för att vara så pass begränsad som han ändå är. Är väldigt tempotorsk då han i princip bara klarar av att spela i ett enda tempo, men han är så pass säker att det räcker långt ändå.

Albot brukar höja sig lite vid större turneringar, men det ska inte räcka till här då Seppi är så pass mycket bättre!
___________________________________

Krueger - Arevalo
Spel: Krueger -1.5 games
Odds: 2.09 @ Pinnacle
Insats: 3/5
Turnering: Guadajalara
Spelstopp: 21.00

Krueger backade vi med gott resultat häromdagen mot Krajicek. Nu väntar ett jämnbördigt motstånd (troligen något sämre till och med) i form av Arevalo. Från El Salvador av alla ställen kommer denna Arevalo och det är en ytterst begränsad spelare skulle jag vilja påstå. Han rör sig bra och är någorlunda säker, men utöver det saknas vapen helt och hållet.

Krueger skrev jag ju om häromdagen så krävs ingen större presentation av honom. Kan nog bli en del långa dueller i denna matchen då båda spelarna vill nöta ut sina motståndare. Spelar egentligen ganska lika spelmässigt, bara det att Krueger gör allting bättre. Servar bättre, är säkrare och har bättre grundslag.

Arevalo vann visserligen deras enda tidigare möte i en tresetare, men det gör mig inte särskilt oroad och gör Krueger en bra match så vinner han detta!

@TopspinBetting på Twitter

EDITERAD 2017-03-23 10.30:52

This is the stats tab
This is the post tip