Querrey - Robredo
Spel: Robredo +1.5 set & Robredo + 4.5 games
Odds: 2.02 & 1.67 @ Pinnacle
Insats: 3 & 4 units
Turnering: Miami
Spelstopp: 17.30

Till att börja med vill jag bara förtydliga att jag alltså har två olika spel på samma match. Hoppas det framgår tydligt här ovan, annars får ni kika in på mitt spreadsheet.

Querrey gjorde för några veckor sedan en riktigt bra turnering i Acapulco där han vann finalen mot Nadal i raka set och imponerade rejält hela veckan. Sedan gjorde han precis som han brukar göra och åkte ut direkt mot Young i första omgången i Indian Wells. Sanslöst ojämn och opålitlig är Querrey. Sällan han klarar av att prestera över en längre tid.

Nu är det Miami som gäller och och som tidigare nämnt är underlaget här ganska långsamt med låg bollstuds och dessutom har det blåst ganska rejält hittills och ska göra så även idag. Det är sannerligen inget som gynnar Querrey då han lever mycket på sin serve och sedan skjuta lite från höften från baslinjen. Han är långt ifrån den smartaste spelaren på touren så det skulle förvåna mig något oerhört om han skulle klara av att anpassa och justera sitt spel efter förhållandena.

Robredo har väl kanske sett sina bästa dagar, men har fortfarande kapacitet utan tvivel. Va riktigt illa ute mot Basilashvili i första omgången, men lyckades vända runt och vinna kontrollerat till slut. Till skillnad mot Querrey så är Robredo en riktigt klok spelare som är fruktansvärt noggrann i allting han gör. Förutsättningarna här i Miami passar honom också klart bättre. Han är en ytterst stadig bollare som när han är i form även har förmågan att driva upp ett skyhögt tempo och slå på med sin forehand. Senaste tiden har han dock mest ägnat sig åt att mota boll och vänta på att sin motståndare ska slå bort sig. En taktik som jag tror kommer räcka gott mot Querrey idag.

Dom har mötts 4 gånger tidigare på hardcourt och Robredo har vunnit samtliga och dessutom bara släppt 2/9 set. Tre av mötena har också varit på amerikansk mark där Querrey oftast höjer sig. Querrey har i princip alltid problem mot kloka spelare som gör jobbet och Robredo är precis en sådan spelare. Tror därför att spanjoren ska ha goda möjligheter till att böka till det lite här!
___________________________________

McDonald - Fanselow
Spel: McDonald
Odds: 1.72 @ bet365
Insats: 4/5
Turnering: ITF USA
Spelstopp: 21.30

McDonald sågs för några år sedan som en stor talang i klungan tillsammans med Kozlov, Mmoh, Tiafoe och Donaldson. Men han har blivit lite ifrånsprungen av de andra senaste tiden. Kapacitet har han dock tveklöst och det har han även visat prov på vid några tillfällen. Problemet för honom är att han är lite för ojämn och kan förlora mot spelare han absolut inte ska förlora mot. Spelar egentligen typiskt amerikanskt om man kan säga så. En tung serve och sedan hårda grundslag från baslinjen. Av någon anledning kvalade han in till denna turneringen så borde vara väldigt inspelad på underlaget.

Fanselow är en tysk som ägnat största delen av sin karriär till att kriga sig runt i de amerikanska futureturneringarna och gjort det ganska bra. Brukar dock bli avslöjad och ha svårt när han möter lite tuffare motstånd. Ska ärligt säga att jag faktiskt inte vet så mycket om honom då jag aldrig sett honom spela.

McDonald har tveklöst störst kapacitet och ska egentligen vara lite för bra för att spela på futuretouren. Gör han en bra match här så ska han vinna utan större problem tycker jag!

@TopspinBetting på Twitter

EDITERAD 2017-03-25 09.38:34

This is the stats tab
This is the post tip