Estrella - Broady
Spel: Över 20.5
Odds: 1.80 @ bet365
Insats: 4/5
Spelstopp: 22.30
Turnering: Leon

Estrella är grovt överskattad här i mina ögon. Han är absolut en duktig och rejäl spelare, men på hardcourt köper jag verkligen inte att han är såhär stor favorit.

Broady är en spelare med hög högstanivå. Tyvärr plockar han inte alltid fram den och har dessutom en förmåga att vika ner sig på de viktigaste poängen i matcherna. Gjorde dock en riktigt fin insats häromdagen då han skickade ut formtoppade Shapavalov i raka set.

Båda två servar bra och är ganska rejäla i spelet. Broady har dock lite bättre returer och rör sig klart bättre ute på banan. Jag tror vi kommer få se en jämn match här och skulle absolut inte förvåna mig om det blir en tresetare. Tycker därför linan på 20.5 är väldigt generös!
___________________________________

Jarry - Sandgren
Spel: Över 21.5
Odds: 1.80 @ bet365
Insats: 4/5
Turnering: Leon
Spelstopp: 22.30

Det känns som att Jarry fått lite av en hype runt sig senaste tiden och jag fattar verkligen inte varför. I mina ögon är han en klart medelmåttig spelare egentligen. Han har en riktigt bra serve och kör sedan väldigt offensivt och försöker avgöra poängen snabbt. Men mycket mer än så är det egentligen inte.

Sandgren har en liknande spelstil då även han har en bra serve och gärna avgör poängen snabbt med offensiva slag. Amerikanen är dock inte alls lika säker som Jarry i bollandet.

Likt matchen ovan så är det två tunga servare som ställs mot varandra och ingen är heller speciellt stark i returerna. Tycker det känns upplagt för en ganska jämn match även här och ger därför överspelet goda möjligheter!

@TopspinBetting på Twitter




EDITERAD 2017-03-30 18.25:10

This is the stats tab
This is the post tip