Jag kan faktiskt tänka mig att det skräller till här. Almagro har en underskattad serve och är bättre inomhus är vad folk tror, har gjort hyfsade resultat här i Stockholm också. Sen måste jag säga att jag är lite osäker på Chung just nu. Han stog över ATP Peking av någon anledning och åkte ut mot en risig Gasquet på ett mäkligt sätt i Shanghai.

Chung är en spelare som är rätt oprövad inomhus. Det är absolut inte samma sak som att spela hardcourt utomhus och varje gång som Chung faktiskt mött ordentligt motstånd så har han fått stryk på ihard.

Almagro börjar bli till åren och gör väldigt ojämna insatser. Var jättebra i Metz för ett par veckor sedan som har liknande underlag som Stockholm, men så förlorar han ett gäng, på pappret, enkla matcher. Tror att spanjoren är rätt motiverad nu också. Han kom in i huvudturneringen som sista spelare och kommer alltså behöva kvala in till 250-turneringar framöver...förutsatt att han inte gör lite bra resutlat nu på hösten.

Som sagt, jag tror att det kan skrälla till här. Man vet inte hur taggad Chung är på att spela inomhustennis i Sverige medan Almagro måste vinna. Oddset på 4,10 måste synas hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip