Nicolas Almagro gör ju en jättefin match mot Julien Benneteau i första omgången. Inte många som räknade med en mini-skräll där men servar han så fint som han gjorde i den matchen så kommer Goffin få problem.

Jo, men å andra sidan gjorde ju Goffin ett par bra matcher i DC, men man måste komma ihåg att grus är mycket bättre för belgaren just nu och dessutom ska han nu spela in sig på hardcourt inomhus. Det blir trassligt, inte bara rent spelmässigt utan även motivationsmässigt att gå från DC till en 250-turnering.

Jag kan faktiskt tänka mig att det skräller till i den här matchen. Man får anta att Goffin trummar på nu för att avsluta året topp 10 och i bästa fall nå ATP-slutspelet. Frågan är bara om hans kropp orkar och om ATP Metz är den viktigaste turneringen i jakten på en topp 10 plats på rankingen.

Handikappet tror jag att Almagro täcker bara genom att fortsätta serva på hög nivå. Han har ju faktiskt en av tourens mest underskattade servar. Dammade in 10 ess på två set mot Benneteau som är en bättre returtagare än Goffin, eller åtminstone jämbördig.

Tar +4,5 games till 1,82 hos Leo Vegas och en liten slant på Almagro rak till 4,75 hos samma bolag.

This is the stats tab
This is the post tip