Kevin Anderson är inte på något sätt återhämtat efter sin höftskada som han ådrog sig i början av året. Samma sak hände förra säsongen när Kevin var borta tre månader mitt under säsongen. Då tog det en jävla tid innan han återhämtade sig.
Han har hunnit få två matcher i benen. Torsk på Dzumhur i Memphis vilket är riktigt dåligt med tanke på det snabba underlaget och torsk mot Del Potro i raka set i Delray Beach. Del Potro, som även han haft problem att återhämta sig efter uppehållet.

Federico Gaio är ju ingen större hardcourtspelare, men som sagt, grusspelare har historiskt sett haft framgångar i Indian Wells och det är ingen tillfällighet att han lyckats kvala in till huvudturneringen. Var förresten riktigt fin i Quito och förlorade med största sannolikhet i Rio p.g.a trötthet. Så, formstark kan man verkligen kalla honom.

Kevin får säkert med sig en hel del på sin förstaserve, det brukar vara så här. Servespelare vinner typ 90% förstaservar och 25% andraservar. Men från bakplan vettefan om inte Gaio hänger med rätt bra. När Anderson är formsvag vevar han bort en jävla massa bollar och är det något de här små kvicka grusspelarna kan så är det ju att spela över bollen en eller ett par extra gånger.

Tycker att Gaio +4,5 är bra hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip