Första rundan i ATP Antalya där Nikoloz Basilashvili möter Marcos Baghdatis. Det finns ett hav av värde att spela på Basilashvili, pga skadebekymmer, men det är viktigt att spelet läggs hos one-ball-bookie (spelet gäller om endast en boll har spelats i matchen) som Ladbrokes, Bwin och Expekt eller one-set-bookie (spelet gäller om endast ett set har spelats i matchen) som Unibet , Betfair , Betsafe , Nordicbet och Comeone, bland annat.

Då Baghdatis lämnade w.o. mot Philipp Kohlschreiber i Stuttgart, utan att det helt då framgick varför med tanke på att han var bara allmänt kass på planen, så var jag helt övertygad om att han gjorde det på grund av att han kände av sätesmusklerna (som han hade tagit in en läkare för under matchen) och för att han inte ville riskera något inför Wimbledon. Tydligen är detta inte fallet då Baghdatis ställer upp i denna grästurnering till min föga överraskning. Han kan aldrig ha hunnit återhämta sig och på något sätt blivit kvitt skadan. Inte heller kan han ha hittat någon form på så kort tid. Så i mitt tycke är det märkligt att han ens ställer upp i denna turnering.

Baghdatis har sju (!) förluster i rad, i första omgången, där han har mött allt från topp spelare till spelare rankade 799 och utanför rankningen. Det spelar liksom ingen roll vem han möter och på vilket underlag när han spelar så dåligt och oengagerat som han gör just nu. Näst ut möter han en spelare som är rankar på plats 51.

Nikoloz Basilashvili från Georgien har haft en okej grussäsong. Grässäsongen inledde han i Stuttgart med en förlust mot Peter Gojowczyk med 2-6, 6-3, 1-6 innan han sedan förlorade mot formspelaren Gilles Muller i London med 4-6, 7-6 (19-17), 4-6. Vilken match han gjorde senast mot Gilles Muller där han verkligen visade prov på sin talang och att han även är duktig på gräset.

Mot Baghdatis ska Basilashvili vara en stor favorit oavsett. Med tanke på de skadeproblemen som Baghdatis fortfarande sliter med så kan det bli som så att Baghdatis ger upp matchen enkelt igen, eller bara förlorar den 8:e matchen i rad, i första rundan. Oddset för en Basilashvili seger är 1.80 gånger pengarna och spelet läggs hos Ladbrokes.

This is the stats tab
This is the post tip