Tycker egentligen att det ska skilja mycket lite mellan Basilashvili och Donaldson. Kan i alla fall säga så här, marknaden älskar amerikanen och hatar Basilashvili, så har det varit senaste månaden. Visst, Donaldson har fått med sig ett par fina vinster mot bland annat Paire, Pouille och Bautista Agut. Vad som är signifiktavft för dessa tre spelare är att samtliga är förbannat överskattade... (kanske undantag för Bautista Agut).

Däremellan har Donaldson tappat set mot mer eller mindre samtliga han mött senaste halvåret, så jag ser inte riktigt varför inte Basilashvili, med en otroligt hög högstanivå, skulle bli överkörd i den här matchen.

Det är knappast ovanligt att Basilashvili åker runt som en sengångare under ett par månader och är slagpåse, men helt plötsligt slår han till och får med sig ett par fina resultat. Det beror nog främst på att han spelar svårt med små marginaler vilket gör att han när väl kommer in i zonen så är han svinbra, men när han är fomsvag kan han få stryk mot vem som helst. Just nu skulle jag säga att han är formstark och känner mig rätt säker på att han tar minst ett set mot en smula överskattad Donaldson.

Finns till 1,74 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip