Tror att Dustin Brown har goda chanser att hänga med Bautista-Agut som överskattas rätt ordentligt i den här matchen. Spanjoren har ju den här låga tyngdpunkten som är viktig på gräs men hans andraserve kan bli väldigt straffad på det här underlaget, särskilt mot en spelare som Brown som returnerar bra mot flacka och lösa servar. De få gånger han slagit grässpecialister har det varit orättvist, jag tänker framför allt på Querrey 2016, och i regel brukar duktiga grässpelare köra över honom.

Brown är ju betydligt svajigare men har en solklart högre högstanivå på gräset – trots att det skiljer nästan 50 platser mellan dem på rankingen. En rättvis gräsranking skulle nog sätta dem väldigt nära varandra. Som sagt, Bautista Agut stabilare men Brown med högre högstanivå. Sen vet jag inte hur stabilt det är att tappa set mot Berlocq i första omgången (som spanjoren gjorde). Det är ett underbetyg som heter duga.

1-1 i matcher, båda på hardcourt och båda gångerna har Brown tagit set. Tycker att det luktar lite skräll här jag spelar Brown +1,5 set och Brown rak till 1,85 respektive 3,25.

This is the stats tab
This is the post tip