Jag kan tänka mig att Aljaz Bedene hänger med Bautista Agut rätt bra i Peking. Jag menar, han har trots allt haft ett ruskigt bra år, men egentligen är det väl inte svårare än att titta på resultaten i deras tidigare matcher.
Bedene har hängt med Bautista Agut i 4 av 4 matcher, lyckats vinna två av dem och tagit set i ytterligare en match och den sista gav han upp efter jämna siffror i första och on serve i andra. Sammanfattiningsvis kan man säga att Bedene gjort klart bättre matcher mot Bautista än vad marknaden har förväntat sig, men det tycks inte som att marknaden har lärt sig läxan.
Nu har dock Bedene haft en tung period efter Wimbledon men tappade bara sex ynka poäng i egen serve mot Granollers i första omgången, Granollers som förvisso tappat i ranking i ljusets hastighet men det vittnar i alla fall om att Bedenes offensiva spel satt som det skulle. Marknaden ger honom dock ingen kredd för det.

Jag tror att Bedene klarar av att spela i Bautistas tempo och att hans serve kommer till nytta under de snabba förhållandena som råder under dagstid i Peking.

Tar ett lite större pris på över 21,5 games till 2,08 hos Leo Vegas. Samtliga matcher de spelat har varit jämna och överlinan har spruckit varje gång.

This is the stats tab
This is the post tip