Jag tror att Bedene är sjukt sliten. Han kunde knappt gå efter 6-0,4-0 förlusten mot Bautista Agut, men ställer ändå upp här i Shanghai. Och kan man klandra honom? Tror han får ca 150 000 kr för att bara ställa fötterna på banan och han är knappast i en position att säga nej till en sådan slant. Jag menar, Shanghai är ju mer eller mindre ett pit-stop på vägen hem till Europa och hur ofta är han direktkvalificerad till Mastersturneringar?

Och även om det är så att Bedene fått i sig dunderhonung så är han inte en mycket bättre spelare än Lorenzi. Han skulle väl vara knapp favorit på det här underlaget men nu tror jag som sagt att det är väldigt stor risk att han ger upp den här matchen.
Sen ska man ju också ha i bakhuvudet att Lorenzi är en av de här utpräglade grusspecialisterna som faktiskt kan spela på hardcourt.
Bedenes stats på hardcourt utomhus är rätt svaga. Han har en final i ATP Chennai 2015 som största framgång och vinner alltid det där challengern i Ivring, bortsett från det har han varit väldigt kall utomhus.

Hur som helst, det här spelet bygger till absolut största del till att jag och väldigt många med mig tror att Bedene är done and dusted för 2017. Vi får 1,77 på det hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip