Jag tror att Harrison nyper ett set på Berdych. Så pass bra har han varit under säsongsinledningen och mycket med Harrison handlar just om confidence och självförtroende. För, han har redan ett spel i sig för topp 40 - kankse bättre - och med tanke på hur bra han spelat senaste halvåret finns det liksom ingenting som pekar på att han skulle göra en plattmatch här. Min bedömning är att Harrison kommer spela på en nivå runt 40 imorgon. Och om det räcker för att ta ett set? Ja, det skulle jag tro.

Berdych å andra sidan petas ner hack för hack på rankingen för varje år som går. Inte nog med det, han har tappat en hel del set både innan och efter vinteruppehållet. Den var faktiskt inte mer än fyra månader sedan de möttes sist. Då vann tjecken med 2-1 och nu är oddsen ganska exakt hur de var då.

Och ska man vara ärlig har Berdych varit rätt kall så här långt under säsongen. Gjorde en bra match mot Tsonga i Doha, men utöver det är hans status egentligen ett stort frågetecken. Var uppenbarligen nedtränad under årets första matcher och ett vunnet set i första omgången mot Luca Vanni, som ställde upp trots skada, ger ingen större fingervisning.

I slutändan borde dock Berdych vara för tung för Harrison. Har sett det så många gånger att amerikanen hänger med den här typen av spelare för att sedan se chanslös ut i skiljeset.

Trycker in lite polletter på över 3,5 set till 1,72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip