Dagens pick i Miami blir Berdych att vinna i raka set mot Adrian Mannarino. Hur jag än vrider och vänder på alla möjliga stenar kan jag inte se hur Mannarino ska kunna ta ett set här. Rent spelmässigt passar det Berdych hur fint som helst att möta Mannrino. Till att börja med slår fransmannen förmodligen lösast på touren. Han kan inte sätta någon vidare fart på bollen och det här kommer ju göra att Berdych får veva fritt i slagduellerna, precis som han vill. Och väl där, har jag väldigt svårt att tro att Mannarino ska kunna stå emot.

Att Mannarino tar sig till fjärde omgången i en mastersturnering får han naturligtvis se som en enorm bonus. Han varit illa ute ett par gånger och matchen mot Coric var rätt frustrerande att bara kolla på. Kan konstatera att det var en hel del misstag och ingen av dem kan varit särskilt nöjd med prestationen.

Berdych matchfacit får i år är 11-5, det vill säga elva vinster. Bland dem har har vunnit tio i raka set. Sen har han ju inte tappat något set på deras tre inbördes möten heller, så som sagt, väldigt mycket pekar på att det här blir envägstrafik.

Finns en par andra faktorer som också spelar in. Berych har spelat två matcher och spenderat ungefär lika lång tid ute på banan. Mannarino har spelat tre matcher och spenderat över 7 timmar och 30 minuter på banan och det sliter rätt ordentlitg att spela i den fuktiga luften i Miami. Dessutom ska det knappt blåsa idag vilket även det är till fördel för Berdych. Tidigare under veckan blåste det över 20 m/s, framöver ser det ut att knappt bli någon blåst ö.h.t.

2-0 i set till Berdych känns bra till 1,62 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip