Unibet har givit oss en generös lina på ö/u mellan Daniel Brands och Kevin Anderson. 36,5 games är det som gäller och visst är dessa två herrar jämnare än så?

Daniel Brands går in som underdog, oddset sänkt dock så sakteliga och det skulle inte förvåna mig om vi inte hitta Brands till högre än 3,65 innan matchstart.

Det är två riktigt vassa servespelare som ställs emot varandra. Brands har en egendomlig teknik men servar fortfarande minst lika bra som Kevin Anderson.

Tysken har imponerad enormt senaste året. Han ligger i dagsläget på en ranking kring 50-strecket. Ungefär där han hör hemma. Brands har som sagt varit riktigt bra i år, men har inte spelat hardcourt sedan i våras. Då pressade han Tomic ordentligt i Australian Open och tog sig till semifinal i Doha och kvartsfinal i Dubai.

Vad Kevin Anderson kan, det vet vi, han är en hardcourtspelare personifierad med serve och forehand som tyngsta vapen. Det som skiljer spelarna åt är egentligen backhanden där Andersons inte ligger i framkant men är fortfarande mycket bättre än Brands, som spelar mer chansartat på backhandsidan.

På hardcourt i år har Brands slagit:
Chardy, Monfils, Youzhny och Baghdatis och dessutom pressat både Tomic och Gasquet. Detta är alltså utomhus på hardcourt. På andra underlag har han fler framgångar men det känns inte helt aktuellt i dagsläget.

Kevin Anderson som på pappret ska vara några nummer för stor för Brands har spelat utomordentligt dåligt senaste månaden med förluster i både Montreal och Cincinnati mot Dolgopolov respektive Tommy Haas. Kevin har dessutom tappat set mot James Duckworth, Denis Istomin, Matthew Ebden och Ivo Karlovic senaste månaderna. Duckworth, Karlovic och Ebden är rankade utanför topp100 och Istomin var väldigt formsvag och höll förmodligen inte ens topp100-klass.

Allt sammantaget - matchen lär bli jämn och linan på 36,5 games känns tagen. Mitt tips är 4 set varav 2 av dess går över 12 games.

Unibet ger 1,83 - så vi kör på det.

EDIT: Unibet plockade bort spelet, men alla linor under 39 är acceptabla!

EDITERAD 2013-08-26 01.14:57

This is the stats tab
This is the post tip