Souza vann fler poäng än Giustino men förlorade i två tiebreak. Orättvist var det, men en sak kunde vi klargöra: underlaget är väldigt snabbt i Gstaad trots att det alltså är grus som spelas. Då kan man lätt räkna ut att två hårdservande spelare som Daniel Brands och Ernests Gulbis bör hålla serven komfortabelt i sina servegem och att överlinan på 22,5 games mycket väl kan spricka.

Brands har spelat två matcher så här långt och har varit väldigt säker i sina servegem. Har vunnit 75% respektive 72% av poängen i egen serve vilken är väldigt väldigt mcyekt på grus.

Gulbis kanske inte helt är att lita på men spelar han som i Båstad så kommer han garanterat att hålla sina servegem relativit enkelt, det är knappast så att Brands är någon större returtagare och det är egentligen inte heller lettens största vapen heller.

Jag räknar med att det här blir en jämn match med få breaks. Gulbis bör vara klar favorit med tanke på framstegen i Båstad, men å andra sidan är Båstad ett av de absolut långsammaste underlaget medan Gstaad är ett av de snabbaste, då kan det bli lite trassligt att ställa om sig.

Över 22,5 games spelas i alla fall till 1,90 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip