Dagens spel i Stockholm Open får lov att bli Dustin Brown +3,5 games mot Jack Sock. Känns spontant som att Brown trivs bättre här än Sock som hade problem med timingen mot Jaziri i öppningsomgången. Höll dessutom så när på att tappa break upp i tredje, men lyckades krångla sig vidare efter att ha vänt 5-4 i tiebreak till vinst 5-7.

Har några riktigt tunga veckor i benen, Sock. Gick hela vägen i dubbeln i Shanghai och jag är övertygad om att hans förberedelser varit risiga och att kroppen påverkas av resan. Kan mycket väl sitta i till den här matchen också.

Kan tänka mig att den här matchen blir öppnare än vad man först kan tro. Sock servar bra, men jag är övertygad om att Brown är kapabel nog att attackera hans andraservar och på det här underlaget är det inte enkelt att försvara sig mot Browns aggressiva returspel.

Båda spelarna har en förmåga att tanka en smula. Alltså att bli lite uppgivna om de blir breakade och mer eller mindre ge upp setet för att vagga in motståndaren i falsk säkerhet och sedan ösa fullt i nästkommande set.

Hur som helst. Som inomhusspelare betraktad är Dustin Brown riktigt farlig. Hans spel är perfekt anpassat till inomhusspel även om han förmodligen gärna sett att det gick lite Snabbare här i Stockholm. Sock hade en fin run här förra året, men då var han knappast lika hårt matchad som i år.

Plockar Brown +3,5 games till 1,71 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip