Nu ska vi se.

Chung är ingen grusspelare, Pella är en grusspecialist. Chungs form är väl ok, Pellas form är mer än bra.

Låter som en ganska lätt match? Ja, det tycker jag faktiskt. Chung är, precis som alla andra asiater, väldigt kall på grus. Mycket består i att han spelar väldigt flackt och har ganska lite erfarenhet av att spela på grus, särskilt så här extremt långsamma banor.

Han gjorde ett par godkända matcher i Houston, Chung, men banorna där är bra mycket Snabbare än den vi har att göra med idag. Lyckades visserligen slå Gulbis i första omgången, men jag undrar jag, om inte Gulbis börjat kröka igen, för något står inte rätt till där.

Det märks förresten att Chung väljer sina grusturneringar med omsorg. Han har egentligen bara ställt upp i de snabba grusturneringarna i USA och undvikit europeiskt grus i den mån det är möjligt. Nu verkar det som att han faktiskt tänkt på spela grus under hela grussäsongen och jag tror att det kommer bli pankaka utav det.

Pella slog ju Dimitrov här om veckan och tog set mot Ramos i Sao Paolo. Samma Ramos som nu spelar final mot Nadal i Monte Carlo. Han är klart bäst på grus och är utan tvekan topp 100 på underlaget, det är garanterat inte Chung.

Plockar argentinaren till 1,85 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip