Första matchen i DC-mötet mellan Kroatien och Argentina är Cilic mot Delbonis och visst, jag köper att Cilic står 1,10. Den här matchen vinner han nog tillslut hur man än vrider och vänder på det.

Men jag tror inte att han bollar gris med Delbonis. Till att börja med måste han vara lite sliten, Cilic. Han har spelat väldigt mycket senaste månaden med vinst i Basel, semifinal i Paris och gruppspel i ATP-slutspelet. Så man kan vända och vrida på det här hur man vill. Han har gjort bra resultat, men såg onekligen trött ut i slutspelet.
Delbonis gör också bättre och bättre resultat på hardcourt för varje säsong som går.
Nu går det ju inte så fruktansvärt snabbt i Zagreb och det är till Delbonis fördel. Han avslutade ju t.ex säsongen med att slå Kuznetsov och inomhusstarka Berankis innan han föll mot storservande Gilles Muller i skiljeset - detta på ett snabbre underlag än i Zagreb.

Man ska inte glömma att Delbonis faktiskt slagit Murray på hardcourt i år och täckt sin handikapp-linan mot Monfils och Dimitrov. Han har en tung serve och bra follow-up-kombinationer som genererar i många enkla poäng.

Är lite rädd för att han fastnar i backhandutväxlingar, där ute kommer han inte hänga med mot Cilic, men å andra sidan handlar inte det här spelet om att han ska vinna matchen. Han behöver bara hänga med dugligt.

+7,5 games till 1,84 hos Unibet är spelat.

This is the stats tab
This is the post tip