Grässäongen har smygit igång och helvete vad skönt det känns. På grund av att massor av matcher blivit framskjutna har jag kastas ut ett par spel på twitter. Följ mig där @Poldantennis.

Copil är i tokfin form och var riktigt fin på gräset förra året. Han har en av tourens absolut bästa servar och ett spel som passar perfekt på gräset. Tappat två poäng i egen serve i första omgången och vann 86%/69% i egen serve bara timmarna efter mot Lacko som även han är en duktig grässpelare.

Stakhovsky bombade in 15 ess i senaste matchen och är en riktigt duktig grässpelare han också. Båda har servespelet som styrka och returspelet som svaghet. Kommer bli extremt serveorienterat i den här matchen.

Ö/U-linan ligger på 23,5 och det är alltid vidrigt att spela så pass hög lina. Då räcker det inte om en spelare vinner i raka set med ett breaks marginal. Därför tycker jag att över 9,5 i första set och tiebreak i första set är att föredra till 1,61 respektive 3,15 – båda hos Bethard .

Sedan 2011 har linan på 9,5 games i första set gått över i 21 av Copils 28 gräsmatcher. Tiebreak i första set har han fått in 9 av 28 första set vilket motsvarar ett odds på 3,11, då man också göra lite avdrag för ett gäng blåbär han mött på vägen, nu ställs han mot en annan riktigt bra grässpelare och jag förväntar mig jämna setsiffror.

Vanlig insats på över 9,5 games i första set till 1,61
Låg insats på över 12,5 games i första set

This is the stats tab
This is the post tip