Vågar man verkligen lita på en matchotränad Del Potro mot Delbonis? Jag skulle knappst sätta högerhanden på det. Del Potro har inte täckt -4,5-linan i år och har haft problem med Dzumhur och Tiafoe - två spelare som knappst är bättre än Delbonis på det här underlaget.

Han har rört sig lite stabbigt faktiskt i år. Syns att han är matchotränad och behöver alltid ett par vekor att komma igång varje gång han varit borta en längre tid.
Delbonis fick en enkel resa i sin första match. Kuznetsov är verkligen helt under isen just nu, men som alltid, han servar väldigt effektivt, Delbonis. Inte den spelaren som slår in tusen serveess, men får han kommandot i slagduellen är han ofta väldigt säker, särskilt på korta bollar. Normalt tycker jag att han är extremt dålig att slå på låga och slicade bollar, men i Indian Wells studsar bollen upp fint och det är svårt att hålla slicen låg.

Vad som är viktigt i Indian Wells är att ha en bra förstaserve och vara på tårna i defensiven. Två punkter som Delbonis behärskar väldigt bra, tycker att han försvarar sig väldigt effektivt, åtminstone på grus och det här underlaget är inte olikt grus faktiskt. Så, det är egentligen inte så konstigt att Delbonis haft fina framgångar här historiskt.

Min tro...och förhoppning, är att Del Potro inte är helt på topp utan behöver ett par matcher till för att växla upp, och är det så, då kommer Delbonis garanterat hota honom.

Tar Delbonis +4,5 games till 1,97 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip