Jag brukar ofta skriva om att det är trixigt att byta underlag höger och vänster, och så är det, inga konstigheter. Men är det något byte som inte påverkar särskilt mycket så är det från sydamerikanskt grus till de långsamma banorna i Indian Wells. Det vill säga, den övergången som Delbonis gör den här veckan.

Man ska också komma ihåg att grusspelare faktiskt har fina framgångar i den här turneringen. Delbonis, som jag investerat i, slog ju Andy Murray här förra året. Man kan även se det på kvalet till turneringen. Ett par ordentliga skrällar från grusspelare.

Nu är det ju ändå förmodligen en fördel att vara en duktig hardcourtspelare än grusspelare i Indian Wells, men min poäng är att fördelen neutraliseras. Dessutom har ju faktiskt Delbonis bevisat att han är så mycket mer än en trött grusspelare. Kolla bara på vad han presterade i DC-finalen i vintras.

Hur som helst, Delbonis ställs mot Kuznetsov som jag tycker både är överskattad och bevisligen utomordentligt formsvag. Kanske, kanske att han spelar lite småskadad nu, just för att han har så mycket poäng att försvara de kommande veckorna.

Kikar man lite på vad ryssen åstadkommit senaste året så får man gå tillbaka till Wimbledon för att hitta en riktigt fin seger. Han avslutade förresten 2016 med att åka på stryk mot just Delbonis, på en snabb inomhusbana i Basel, där han ska vara storfavorit. Totalt har Delbonis 2-1 i H2H mot Kuznetsov.

Nu gynnas Delbonis av förutsättningarna i Indian Wells och även om man inte står häpen över hans prestationer i år så är det ändå bra mycket bättre än vad Kuznetsov har presterat.

Det är en liten chansning men Delbonis är bevisligen bra i Indian Wells och Kuznetsov känns riktigt kall just nu. Värt att spela till 2,30 hos WilliamHill, finns ett par punkter lägre hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip