En härlig nattmacka för er som gillar att sitta uppe om kvällarna. Jag har spelat kastat in mina polletter på Michael Mmoh till 1,87 mot Delbonis i Brisbane. Logiken bakom spelet är ganska straight forward. Det går snabbt i Brisbane och studsen är väldigt låg, det är exakt den typen av underlag som Delbonis är som allra sämst på. Han har ett speciellt grepp vilket gör att han inte kommer under bollen ordentligt när det studsar lågt. Det brukar hagla ramträffar när han spelar här.

Lite märkligt att han väljer den här turneringen, måste bero på att han vill vara så bra förberedd som möjligt inför Australian Open. Det är en klar fördel att vara på plats två veckor innan, inte bara för att få matchträning här i Brisbane utan även för att vänja sig vid banorna.

Men inte bara det, Mmoh är en amerikansk talang som kommer ta stora steg på rankingen i år. Han har gjort en kanonkval där han hållit sig obrekad över två matcher. Dessutom är han uppväxt på snabba hardcourtbanor.

Så, säsongspremiär för Delbonis samtidigt som Mmoh tycks vara i kanonform. Skulle säga att det är uppdukat för amerikanen att ta sin första ATP-skalp. Sen ska man veta att Mmoh har vunnit ett par challengers med liknande förutsättningar vilket jag har svårt att tro att Delbonis skulle klara av. Så rent spelstrykemässigt är kanske till och med Mmoh framför Delbonis på det här underlaget.

Sen tycker jag förvisso att Delbonis har en väligt bra serve och är ofta klinisk när han får en dålig retur emot sig. Så, kommer argentinaren in här och servar på sin högstanivå så blir det såklart tufft, men jag tycker att betydligt mer lutar över till Mmohs fördel.

Spelet finns till 1,87 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip