Vettefan om oddsen mellan Dimitrov och Goffin ska vara helg jämna. Spelstrykan den här veckan är till Goffins fördel men deras inbördes möten talar verkligen till Dimitrovs fördel. Förkrossande 9-1, men inget möte på grus de senaste åtta åren och dessutom är siffrorna rätt missvisande, Goffin har hängt med Dimitrov bra i majoriteten av matcherna.

Det har inte varit någora stabila matcher från Dimitrovs sida så här långt i turneirngen. Tappade set mot Herbert och Kohlscheriber är väl inte något som skrämmer överdrivet mycket.

Tycker fortfarande han underskattas lite, Goffin, marknaden är lite osäker på honom efter ögonskadan, men å andra sidan borde marknaden också vara väldigt osäker på Dimitrovs svängiga nivå.

Under deras karriärer är har Goffin varit ett hack starkare på grus än Dimitrov så visst är han lite starkare än Dimitrov på så här långsamma underlag. Han har fina resultat i Monte Carlo sedan tidigare också, slog både Thiem och Djokovic här förra året, så när man väger ihop det här lutar det lite mer åt Goffin än de 1,91 som Bethard erbjuder.

This is the stats tab
This is the post tip