Man ska inte dra förhastade slutsatser om en spelares prestation i omgången innan, men det Dimitrov visade mot Mcdonald, det var bland de sämre jag sett av en toppspelare. Jag är inte utbildad läkare men jag har svårt att tro att han inte kunde slå sin backhand p.g.a känningar – den kollapsade helt enkelt bara och han började slica eller försökte springa över på forehand.
Det går ju att vinna matcher så, Philip Petzschner är ett exempel på det, men det kommer inte hålla mot Rublev som dessutom redan läxat upp Dimitrov i US Open i raka set – den gången till runt 4,50 gånger pengarna.

Man kan dock förvänta sig en höjning från Dimitrov, om han spelar på samma nivå mot Rublev som han gjorde mot Mcdonald, då ska Rublev vara favorit.

Hur som helst, även om vi får se en helt ny Dimitrov på banan så höjer jag ett varningens finger här. Rublev kan veva på ordentligt från båda hållen och han är garanterat medveten om Dimitrovs fruktansvärt dåliga backhand. Jämnare än vad oddsen indikerar, det tycker jag absolut.

Trycker in låg insats på Rublev rak till 3,40 och hög insats på Rublev +2,5 set till 1,50 – båda spelen återfinns hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip