1,84 får vi hos Leo Vegas på att en så pass duktig grässpelare som Vasek Pospisil hänger med Novak Djokovic i serbens första gräsmatch för säsongen. Det tycker jag är bjussigt och spelar utan att blinka.
Det finns två anledningar för Djokovic att spela i den här turneringen. Antingen så känner han sig i så risig form att han känner att han måste få matchträning för att inte göra bort sig i Wimbledon. Eller så ser han hur fruktansvärt dålig Murray är just nu och tror att om han bara får lite träning i kroppen inför Wimbledon så kan han ta hem hela turneringen.

Jag gissar på det förstnämnda. Djokovic har knappt gjort en handfull bra insatser i år och bara täckt sin handikapplina som favorit 36% av gångerna. Med tanke på förutsättningarna här i Nottingham så talar inte alltför mycket för att han ska hitta någon form av högstanivå och köra över Pospisil, särskilt inte med tanke på att gräs är Pospisils bästa underlag och serbens sämsta.

Det är ju inte heller så att Djokovic har för vana att köra över Vasek:

6-4,6-4
6-4,6-4
6-3,7-5

Det är resultatet i deras tre senaste möten och då vill jag lova att serbens status var betyligt bättre vid dessa tillfällen än vad den är idag.

Väldigt bra form på kanadensaren också, så njaa.. +4,5 ska han täcka till 1,84

This is the stats tab
This is the post tip