Tycker trenden varit tydlig nog så här långt i Indian Wells. Spelare som föredrar långsamt underlag går bra, medan aggressiva spelare med låg säkerhet men mycket power har vikit in årorna. Och det kanske inte är så konstigt, underlaget är långsamt i Indian Wells och då krävs det mer än bara hårda slag.

Donskoy är bra på långsamma banor, han spelade oerhört mycket grustennis när han började slå sig fram på challengertouren och även om grusresultaten uteblivit senaste åren så har han med säkerhet inget emot något långsammare banor.

Kevin Anderson vill naturligtvis ha banorna så snabba som möjligt. Han vill ha korta dueller och styra spelet, men när han tvingas slå extraslag hela tiden, då brukar misstagen dyka upp, förutsatt att han inte är i toppform, det skulle jag inte säga att han är. Tycker generellt att Anderson överskattats en smula av marknaden sedan finalen i US Open, den bedriften kommer han aldrig upprepa.

Donskoy slog Khachanov i första omgången, spelar ganska likt Anderson och ryssen är egentligen bara en i mängden av powerspelare som fått lämna i första omgången. Även om jag inte tror att det skräller till här så tror jag att Donskoy täcker sin lina. Det här underlaget ska passa Anderson rätt dåligt och att han då ska gå ut och köra över Donskoy...nej, tror helt enkelt inte på det.

+4,5 games på ryssen är fint till 1,80 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip