Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-07-06 14:00 Spela här

Speltips Dubbel
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,75 Speltips: Berdych+Fed
2016-07-06 14:00 Dubbel Berdych+Fed 1,75 Poldan

Jag kan konstatera två saker från förra omgången. Federer är bättre än vad jag trodde och Berdych håller den nivå man kan förvänta sig av honom. Vesely var grym, så enkelt är det, men ändå starkt av Berdych att vinna den matchen trots att hans landsman spelade på sin högstanivå.

Alltså, allt Pouille ska spela en semifinal i Wimbledon, det är för mig helt främmande. Han har i princip inte vunnit en gräsmatch inför den här turneringen och har faktiskt haft en ganska gynnsam lottning så här långt. Eller, alla spelare han mött har mer eller mindre underpresterat. Alla från Copil till Tomic.

Jag har hyllat Pouille tidigare, men det här blir för tufft för honom. Man ser hur Berdych maler ner sina motståndare med sin tyngd och jag kan helt enkelt inte se fransmannen stå emot över fem set här.

****

Federer har haft en fin lottning så här långt och jag tror att han slår ut Cilic också. Alltså kroaten är fortfarande hästlängder från sin US Open-form och det är typ det spelet han behöver för att slå Federer. Det är klart, Cilic kan säkert slå igenom Fed emellanåt och jag tror inte det är omöjligt att han tar ett set, men det här fixar världstrean över fem set.

För man ska veta, även om Cilic körde över en söndersliten Nishikori så såg det inte särskilt bra ut. Jag menar, han ska inte behöva bli breakad mot en spelare som joggar runt på banan och slår till bollen med halvfart.
5-1 till Federer inbördes.

Berdych och Federer i en dubbel betalar 1,75 hos Unibet .

Poldan - 05 Juli, 2016, 16:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-07-06 11:50:55

jag tror Federer kan få det tufft mot cilic idag men till slut tar han nog sig över mållinjen men helt klart en svår match med den serven och volley spelet cilic har.
tror Raonic tappar högst ett set idag mot Querrey han har gjort det bra men inte omöjligt med en reaktion heller efter vinster mot spelare som Djokovic håller ändå Raonic som storfavorit

Poldan - 2016-07-06 10:30:50

Jag har hcp på Querrey. Värdet ligger helt klart på den sidan.

vitsippan - 2016-07-05 17:19:48

Tack för alla ljuvliga rekar!
Querry @3.40 mot Raonic måste vara ett fynd? Smaska ut både Djoko och Mahut är ju starkt!!