Tänkte skoja till med en dubbel innehållandes Monteiro och Bedene. Det är egentligen den sistnämnde jag vill åt mest,men 1,45 är lite lågt att reka även för mig, trots att det är fint värde.

Jag fattar inte riktigt vad som händer här. Bedene har vunnit två raka grustitlar och bara tappat något enstaka set på vägen. Underlaget är superlångsamt och det passar Copil hur dåligt som helst, fattar inte riktigt varför han överskattas så. Han höll på att torska mot Sam Groth som är en annan extremt dålig grusspelare som dessutom är totalt iskall efter comebacken. Bedene å andra sidan körde över Gaio på samma sätt som han kört över varenda motståndare senaste månaden.

Tror att Bedene tar den här matchen utan vidare. Copil vill ha så korta dueller som möjligt,men det är helt omöjligt att korta ner duellerna på det här underlaget.

Vi kryddar oddset lite med Thiago Monteiro som slog Rosol hur kontrollerat som helst i första kvalmatchen. Samper-Montanta var break ner mot De Schepper i första set när fransmannen tydligen skadade sig. Ridå och fripass för spanjoren till andra kvalomgången. Monterio ska vara på tok för bra.

1,74 betalar den här dubbeln.

This is the stats tab
This is the post tip