En så kallad säger ryssdubbel på g nu. Två hemmaspelare som normalt är vassa på hardcourt inomhus mot två utpräglade grusspelare.

Dzumhur har haft riktigt svårt på snabba underlag senaste tiden. Han gick bra i Miami som är det hardcourtbana som mest liknadar grus på hela touren...bortsett från den turneringen har han varit riktigt iskall på hardcourt i år.

Khachanov slår ju som en galning och kommer garaterat få hål på Dzumhur, ganska lätt skulle jag dessutom tro.

Kuznetsov möter Pella som trots sin ranking på 55 ännu inte spelat en inomhusmatch på proffissionell nivå. Säger en del om hur han slagit sig fram. Hemmaplan väger tungt här och jag tror att den största anledningen till att både Pella och Dzumhur spelar den här turneringen helt enkelt är brist på grusturneringar. Det spelas ett gäng i Sydamerka nu, men det blir rätt rörigt om man är direktkvalificerad till en masterturnering på hardcourt för att sedan åka runt hela jordklotet för att spela en challenger. Det här känns mer som ett bekvämt stopp för herrarna innan de avrundar säsongen på hemmaplan.

Kuznetsov kankse inte har samma vapen som Khachanov men tillräckligt med power för att städa undan Pella. Vore nästan pinsamt om båda inte tar sig vidare här.

Vi får 1,53 hos Unibet för den här dubbel. Taget alla dagar i veckan.

This is the stats tab
This is the post tip