Senaste reken på John Isner satt fint men det är surt att jag raderade den i word, för den här kommer bli exakt likadan.

Alltså, vi fick 1,53 på tiebreak mellan Isner och Mayer... nu får vi 1,61 och då är Escobedo en bättre servare än Mayer och har krossat sina motståndare så här långt. Han vann 89%/64% i egen serve mot Monteiro och 83%/71% mot Tennys Sandgren. Då behöver man inga högskolepoäng för att räkna ut att 1,61 på tiebreak är för högt här igen.

Jag drog upp lite stats i förra reken, de tåls att upprepas igen, så jag kopierar in en bit från gårdagens rek:

”John Isner har vart direkt dålig i år, men det är inte så att han servat sämre än tidigare och därför har han rekordmånga tiebreaks så här långt under 2017: Av hans 14 match har 12 av dem innehållit minst ett tiebreak och totalt har han fått in 19 st, då ska man veta att han nästan är mer tiebreak-kompatibel på grus än på hardcourt.
Förra säsongen spelade han bara en match på grus som inte gick till tiebreak, det var mot Kyle Edmund i RG. I resterande tio matcher gick minst ett set till tiebreak, inklusive 3 av 3 matcher i Houston. ”

Allt den där stämde inför gårdagens match som slutade 6-7,7-6,6-3 utan att någon av dem fick fram en enda breakboll första två seten.

Tiebreak i matchen mellan Isner och Escobedo spelas utan att blinka till 1,61 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip