Ok start på veckan. Fick in Monteiro mot Dolgopolov till 1,75 och 2,95 men bommade överspelet på Brands vs Gulbis trots att tysken hade break upp i första.

Ett annat spel som jag hade kikat in men avstod var Eubanks mot Fritz. Eubanks vann den i raka set och var bara hotad i ett servegem (som han höll). Han är en de bästa collage-spelarna i USA och spelar därför inte på touren vilket gör att hans nivå blir lite svårläst. Men som sagt, han var väldigt solid mot en så pass bra spelare som Fritz.

Han fick WC till den här tunreringen förra året och gjorde tre bra matcher. Jag har svårt att tro att han inte är bättre nu, ett år senare. Han har ju dessutom en tung serve som passar bra på det här snabba hardcourtunderlaget så oavsett så lär han bli svårbreakad.

Möter Jared Donaldson som även han spelar typiskt amerikanskt. Alltså bra offensivt spel men sämre returer och defensiv. Så vi har alltså två offensiva spelare med bra servar som spelar på ett snabbt underlag och även om Eubanks är oprövad så tror jag att han är tillräckligt bra för att hänga med Donaldson och framför allt hålla ett knippe servegem.

Brutalt viktig turnering för båda två som båda väntar på att slå igenom. Varenda poäng och match på den här nivån är superviktig.
Spelar över 20,5 games till 1,87 hos Bwin

This is the stats tab
This is the post tip